Inspired LLAMA

Една година след задвижването на лавината от добро – МСТФ “Данаил Чирпански”

Преди точно една година – на 1 октомври 2017 г., беше откриването на първия Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”.  За нас (организаторите), за всички около нас и най-вече за близките на Дани този фестивал е много повече от едно значимо за културата събитие. Той е мечта, стремеж да направим нещо, което да остане във времето и да предава вдъхновенито и силата, които Дани носеше.

Тези седем дни през октомври бяха истинско вълшебство, направено от любов и положителна енергия. Разказвала съм подробно какво се случи в LoveTheater.bg и може да прочетете ТУК.

 

Фестивалът се превърна от едно събитие с кауза за нас в истинско вдъхновение за стотици хора. Хора, които нито са познавали Дани, нито са ни близки, нито са били на фестивала. Хора от всички възрасти и професии. Известни и неизвестни. Доброволци, които са с нас във всяка инициатива, и хора, които ни спасяват в кризисни ситуации, хора, които идват от другия край на България, без да имат друга обективна причина, освен да ни помогнат!

И това е смисълът на помощта – помагаш не защото искаш признание, не защото искаш специално отношение, а заради самия акт на помощта, да направиш случването на мечтите на друг по-лесно. Наградата е това, което чувстваш, не задоволяването на егото ти!

АКТЬОРИ срещу БЕРОЕ – 09.09.2018 – в подкрепа на Фестивала

Най-голямата магия е именно това – че около фестивала се създаде едно огромно кълбо от любов, голямо колкото сърцето на Дани!

Вярвам искрено, че тази лавина от добрини ще продължи през следващата година и ще се повтаря завинаги. От 5 до 9 април 2019 г. отново ще сме в Стара Загора – ние и още поне 100-тина млади и усмихнати човека! Ще ви чакаме 🙂

А ако имате желание да помогнете, може да се свържете с мен. Повярвайте ми, вълшебно е!

Leave a Reply